O κόσμος όλος σε μια παλάμη. Τη δική σας. Τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας σάς επιτρέπουν μέσα από την οθόνη τους να κάνετε πλέον τα πάντα. Εφαρμογές σάς επιτρέπουν να επικοινωνήσετε και να στείλετε πιο γρήγορα τα μηνύματά σας. Εφαρμογές σάς συντροφεύουν κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας και/ή παίζουν την αγαπημένη σας μουσική. Εφαρμογές σάς βοηθούν να τραβήξετε τις τέλειες λήψεις και να τις επεξεργαστείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαβάστε, ενημερωθείτε για τις τελευταίες κυκλοφορίες και κάντε το έξυπνο κινητό σας … genious!

texnologia

  • ProShot: Το app αυτό είναι σχεδιασμένο για να τραβάτε τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίες φωτογράφοι. Παράλληλα, με τια προηγμένα εργαλεία του, μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές τους. Η εφαρμογή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία, που βοηθούν το χρήστη να προσαρμόσει την εστίαση και το φως κατά τη λήψη. Μπορείτε επιπλέον να κάνετε προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, ζουμ με ένα μόνο δάχτυλο και να βελτιώσετε τη συνολική ποιότητα της λήψης.
  • Goodlook: Και δε θα προβληματιστείτε ξανά για το τί θα φορέσετε. Αυτή η εφαρμογή δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη μόδα και την ομορφιά. Χρησιμοποιώντας την, θα ξέρετε πώς να ντυθείτε και με τί να συνδυάσετε τα ρούχα σας, για να είστε πάντα εντυπωσιακός/ή. Κάθε μέρα η εφαρμογή παρέχει νέες προτάσεις από επαγγελματίες στυλίστες.
  • Moovit: 30 εκατομμύρια χρήστες. 800 και περισσότερες πόλεις. Μια νέα πόλη προστίθεται κάθε 24 ώρες. Πού θα πάω και με ποιο τρόπο χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δρομολόγια και αλλαγές σε πραγματικό χρόνο, για να είστε πάντα στην ώρα σας.
  • Marvin: Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το διάβασμα ούτε λεπτό, το Marvin είναι σχεδιασμένο για εσάς. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, στην οποία μπορείτε να επιλέξετε ρυθμίσεις από τη γραμματοσειρά και το χρώμα του φόντου αλλά και να ενημερωθείτε για ατελείωτα πράγματα για το συγγραφέα, τους χαρακτήρες και την πλοκή.
  • 3G Watchdog: Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα mobile internet στο Android σου και φοβάσαι μην ξεπεράσεις τα MB και χρεωθείς, αυτή η εφαρμογή είναι η κατάλληλη. Σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε το όριο και σας ενημερώνει κάθε στιγμή πόσα MB έχετε χρησιμοποιήσει. Για να είστε εντός ορίου.
  • Find Greek EOPYY Doctors: Η εφαρμογή απευθύνεται σε πολίτες και σε επισκέπτες της χώρας μας, οι οποίοι θα χρειαστούν κάποιας μορφής ιατρική υπηρεσία. Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς χρήση δεδομένων (στο μεγαλύτερο μέρος της) και παρέχει στο χρήστη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανεύρεση παρόχων υπηρεσιών Υγείας που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό (Ιατροί, Διαγνωστικά, Νοσοκομεία).
  • ElCulture: Το Elculture έρχεται και στο κινητό σας. Κατεβάζοντας το app, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε σε καθημερινή βάση με τρόπο εύκολο και άμεσο για όλα τα πολιτιστικά δρώμενα που συμβαίνουν γύρω σας. Αρκεί να επιλέξετε το είδος της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει (θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, cinema, εκθέσεις). Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς κερδίζοντας προσκλήσεις για τις περισσότερες από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική agenda. Με την επιλογή ‘Αγαπημένα’ φιλτράρετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει περισσότερο ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες της αρεσκείας σας.